Hardinxveld-Giessendam

Schoonmaak diensten in de buurt van Hardinxveld-Giessendam en omgeving

Schoonmaak bedrijf in de buurt van Hardinxveld-Giessendam nodig om uw kantoor netjes en schoon te houden? Vraag dan een offerte op bij schoonmaakbedrijf SHS Cleaning in de buurt van Hardinxveld-Giessendam.

Al vele jaren staat plezier in verschillende schoonmaak diensten bij ons voorop. Wij werken met een team schoonmakers die aan de verwachtingen van de klant voldoen. Of het nu gaat om periodiek schoonmaken of éénmalig graffiti verwijderen, als schoonmaakbedrijf kunnen wij u de beste service leveren. Een goede representatie is van belang. Voor u zelf, uw personeel en klanten. Graag dragen wij daar aan bij met passende schoonmaak diensten in Hardinxveld-Giessendam en omgeving.

Waarom schoonmaak laten verzorgen bij u in Hardinxveld-Giessendam door SHS Cleaning?

SHS Cleaning is een schoonmaak bedrijf in de buurt van Hardinxveld-Giessendam met veel kennis en ervaring. Wij kunnen u o.a. verzekeren van kwaliteit met het NEN4400-1 en VCA certificaat. Daarnaast beschikken onze medewerkers over de benodigde diploma’s. MVO staat bij ons centraal tijdens schoonmaak activiteiten. Zo streven wij ernaar producten en materialen te gebruiken die het milieu minder belasten. Ook werken wij met biologisch afbreekbare producten tijdens schoonmaak werkzaamheden. Zo maken wij gebruik van recycled papier bij:

  • Toiletpapier
  • Papieren handdoekjes
  • Poetsrollen

Veel klanten in Hardinxveld-Giessendam en omgeving waarderen dat.

Werken in een schone omgeving door ons schoonmaak bedrijf in regio Hardinxveld-Giessendam

Werken in een schone omgeving is wat iedereen prettig vindt. Een professioneel schoonmaak bedrijf is dan ook essentieel voor uw bedrijf in de buurt van Hardinxveld-Giessendam. Of het nu gaat om een groot of klein pand, wij helpen graag met uw onderhoudswerkzaamheden. Neem contact op om een passende offerte op te laten maken. Hierdoor weet u van te voren waar u aan toe bent als u schoonmaak diensten door ons bedrijf in de buurt van Hardinxveld-Giessendam laat uitvoeren.

SHS Cleaning B.V. logo
SHS Cleaning B.V.
Schoonmaak diensten in de buurt van Hardinxveld-Giessendam en omgeving
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © SHS Cleaning B.V. 2021 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap | Site index | Designpro.nl | Z-IM.nl