Ketenschoonmaak tekst

Ketenschoonmaak

KetenschoonmaakIn bouw- en schaftketens wordt veel tijd doorgebracht. Hier wordt zowel gewerkt als gepauzeerd en gegeten. Graag zorgen wij ervoor dat deze schoon en fris blijven met speciale keten schoonmaakdiensten. Wij worden ook wel gezien als hét schoonmaakbedrijf voor klanten binnen de bouw. Of het nu gaat om WC units, uitvoerdersketen of schaftketen, wij maken deze allemaal schoon. In de afgelopen jaren hebben wij voor verschillende bouwbedrijven ketenschoonmaak verzorgd. Dit doen wij met vakkundig personeel en goede schoonmaakproducten.

Periodieke schoonmaak voor uw keet

Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever kunnen wij periodieke schoonmaak verzorgen. Hierbij kunt u denken aan wekelijks of periodiek. Daarbij zorgen wij ervoor dat het bouwproces doorloopt en uw medewerkers tijdens hun pauze kunnen genieten van een schone bouwkeet. Naast het reinigen van de bouwketen kunnen wij ook schoonmaakwerkzaamheden tijdens en na afloop van de bouw realiseren. Wij bieden u en uw team graag een schone werkomgeving.

Schoonmaakbedrijf op de bouwplaats nodig? Neem dan contact op en bespreek wat wij voor u kunnen betekenen. Voor verschillende bouwbedrijven onderhouden wij het gehele ketenpark. Daarnaast beschikken wij over bouwopruimers voor de eindschoonmaak.

Periodieke schoonmaak

SHS Cleaning B.V. logo
SHS Cleaning B.V.

Meer informatie aanvragen?

Wilt u weten wat schoonmaakbedrijf SHS Cleaning kan betekenen voor uw bedrijf?

Copyright © SHS Cleaning B.V. 2024 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Site index | Designpro.nl | Z-IM.nl