Deskundig

Altijd tevreden klanten

Full-Service

Met een breed scala aan ervaring

Kwaliteit

Gegarandeerde kwaliteit

Offerte aanvragen

Oplevering

Schoonmaak na opleveringWat voor bouwbedrijven de laatste werkzaamheden van het bouwproces zijn, betekent voor ons de start van een nieuw schoonmaakproject. Voor een schone oplevering van een bouwproject moet u beslist bij ons zijn. Met onze speciale, enthousiaste en ervaren schoonmakers zorgen wij graag voor een schone en veilige werkomgeving en oplevering van een bouwproject. Na een verbouwing of bij een nieuwbouwproject is het immers van belang dat het eerst schoongemaakt wordt voordat de oplevering plaatsvindt.

Werkzaamheden voor oplevering

SHS Cleaning beschikt over een team ervaren schoonmakers die hoogwaardige kwaliteit leveren. Daarnaast houden zij rekening met eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Bij het uitvoeren van opleveringsschoonmaak verzorgen wij verschillende werkzaamheden zoals:

  • Stofzuigen/vegen van vloeren
  • Verwijderen van cement op vloeren
  • Sanitair reinigen
  • Verwijderen van stickers
  • Glasbewassing

In overleg met u stellen wij een passend schoonmaakplan op. Hierin bespreken we wat, wanneer en hoe we schoonmaken.

Als een bouwproject netjes en schoon moet worden opgeleverd kunt u op ons rekenen. Wij staan bekend om onze kwaliteit, klantvriendelijke werkwijze en heldere communicatie. Zo zorgen wij ervoor dat u vooraf op de hoogte bent van de kosten. Een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Verwijderen van cement op vloerenStofzuigen/vegen van vloeren

Meer informatie aanvragen?

Wilt u weten wat schoonmaakbedrijf SHS Cleaning kan betekenen voor uw bedrijf?